Praktikantskifte: Tak for nu til Tukumminnguaq og velkommen til Ulunnguaq

Praktikantskifte: Tak for nu til Tukumminnguaq og velkommen til Ulunnguaq
Praktikantskifte: Tak for nu til Tukumminnguaq og velkommen til Ulunnguaq

01.02.16

Grønlandsk version kommer på hjemmesiden snarest muligt. 

Tukumminnguaq N. Olsen har de seneste 5 måneder været akademisk praktikant hos IA Folketingimis sekretariat på Christiansborg. Nu er praktikopholdet nået til vejs ende og Tukumminnguaq vender om 14 dage tilbage til Nuuk, hvor hun til dagligt læser statskundskab på Ilimmarfik.

Om sin tid hos IA Folketingimi siger Tukumminnguaq:

“Det har været rigtig godt for mig at være på praktik. Hos IA Folketingimi har jeg fået nye udfordringer, ny erfaring og har lært at tænke i nye baner. Især det politiske arbejde har jeg nydt og med dette praktikophold har jeg fået erfaring i stedet for kun at lære praksissen ud fra teori. Det tror jeg helt klart vil være til fordel når jeg senere i livet skal ud og finde et arbejde. Alt i alt vil jeg sige at selvom det er et ulønnet praktikophold, så har jeg fået masser af oplevelser, erfaring og viden ud af det.”

Fra IA Folketingimi takker vi Tukumminnguaq for hendes yderst tilfredsstillende arbejdsindsats og ønsker hende alt godt fremover. Vi byder samtidig vores nye praktikant Ulunnguaq Markussen velkommen. Ulunnguaq studerer ligesom Tukumminguaq samfundsvidenskab på Ilimmarfik i Nuuk.

Om sine forventninger til sit kommende praktikophold hos IA Folketingimi siger Ulunnguaq:

”Siden jeg startede på mit studie, har jeg hele tiden haft en idé om, at jeg gerne ville tage et praktikophold uden for Grønland. Jeg er både interesseret i og vil vide mere om forholdet mellem Grønland og Danmark og ikke mindst Grønlands position i både det globale og arktiske samspil. Jeg tror at IA Folketingimi er et godt sted at samle viden og erfaringer. Jeg er meget spændt på at, se hvad mit praktikophold vil bringe og hvilke erfaringer jeg vil tage med hjem når praktikopholdet er slut.”

Vi glæder vi os til at introducere Ulunnguaq til det daglige arbejde hos IA Folketingimi og vi ser frem til at skabe et godt praktikophold for hende det næste halve år.

Er du interesseret i et praktikophold hos IA Folketingimi, eller kender nogen der er, så læs mere her:http://www.iafolketingimi.dk/praktikant.html

del på de sociale medier

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin