fbpx

Ny praktikant hos Inuit Ataqatigiit i Folketinget

Vi har i denne uge fornøjelsen af at byde Ane Marie Nebel Pedersen velkommen hos Inuit Ataqatigiits sekretariat i Folketinget. Ane er nemlig startet som akademisk praktikant, og hun skal være hos os i et semester frem til midten af december 2021. Vi er så glade for at kunne give Ane en praktikplads indenfor et felt hun er interesseret i og ser frem til hendes bidrag.

Ane er kandidatstuderende på Statskundskab på Århus Universitet, og hendes faglige interesseområder inkluderer bl.a. politik samt internationale relationer – og særligt i forbindelse med Grønland og Arktis.

I sin bacheloropgave skrev Ane om de grønlandske politikers repræsentationsfokus, og dette har bl.a. medvirket til den øgede interesse for grønlandsk politik. Forventningerne til praktikopholdet hos Inuit Ataqatigiit Folketingimi er derfor højt, hvor det politiske samspil er i fokus både indenfor Rigsfællesskabet samt de Arktiske lande.

Selv udtaler Ane, at: ”Jeg har virkelig set frem til denne praktikperiode, fordi dette er essensen af mit studie. Jeg er både interesseret i at forstå og lære den politiske dynamik, som foregår indenfor Folketingets mure. Derudover håber jeg, at jeg indirekte kan være med til at forbedre verden en lille smule gennem den politik, som IA står for.”

Vi glæder os til at samarbejde med Ane i det daglige arbejde hos Inuit Ataqatigiit Folketingimi.

Er du interesseret i et praktikophold hos Inuit Ataqatigiit Folketingimi, eller kender du nogen der er så kontakt sekretariatsleder Maalia på maalia.christiansen@ft.dk.

del på de sociale medier

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin