IA Folketingimi byder ny politisk konsulent velkommen

IA Folketingimi byder ny politisk konsulent velkommen
IA Folketingimi byder ny politisk konsulent velkommen

Inuit Ataqatigiits sekretariat i Folketinget starter op efter sommerferien med ny politisk konsulent.

I denne uge startede Jens Heinrich i rollen som politisk konsulent ved Inuit Ataqatigiit i Folketinget. Heinrich er ph.d. i arktisk kultur, sprog og litteratur fra Ilisimatusarfik og kommer fra et formidlingsprojekt omkring ”Til Gavn for Grønland” og fra et medlemskab af Grønlands Forsoningskommission.

Om det kommende arbejde i Folketinget siger Jens Heinrich: ”Jeg glæder mig til udfordringerne i stillingen, og for at arbejde for grønlandske og Inuit Ataqatigiits interesser. I stedet for at skrive historie om det moderne Grønland, så ser jeg det som et privilegie, sammen med Aaja og sekretariatet, at være med til at skabe det.”

Folketingsmedlemmet fra IA Aaja Chemnitz Larsen udtaler: ”Jeg glæder mig over at Inuit Ataqatigiit Folketingimi med ansættelsen af Jens Heinrich får tilført en stor kapacitet. Hans viden om Grønlands historie og samtid er vigtig i det politiske arbejde for Grønland i Folketinget.”

Inuit Ataqatigiit Folketingimi består af folketingsmedlem Aaja Chemnitz Larsen, sekretariatsleder Anne-Katrine Brandt Olsen, politisk konsulent Jens Heinrich, studentermedhjælper Sara Biilmann Egede og en akademisk praktikant.

del på de sociale medier

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin