Navigate / search

Praktik i Folketinget

Foto: IAfolketinget

KOM I PRAKTIK I FOLKETINGET

Er du interesseret i politik der vedrører Arktis, Grønland og Danmark?

Så har du nu mulighed for at blive akademisk praktikant hos Inuit Ataqatigiit i Folketinget i foråret 2020!

Vi tilbyder

Hos Inuit Ataqatigiit Folketingimi arbejder vi med en lang række forskellige politiske områder med betydning for Grønland, Danmark og Arktis. Alt fra justitsvæsenet, erhvervsudvikling, studerendes vilkår og udenrigs- og forsvarspolitik. Som akademisk praktikant hos os, får du en unik mulighed for at lære det parlamentariske arbejde at kende og samtidigt få et indblik i hvad der rører sig politisk i både Grønland og i Danmark.

Folketinget er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor dagene er sjældent ens. Som praktikant får du gode rammer for at udvikle dine faglige kompetencer i praksis. Du får mulighed for at deltage i politiske møder, diverse konferencer og politiske events og være en del af et sekretariat, hvor et godt arbejdsmiljø og samarbejde vægtes højt.

Vi er fleksible mht. praktikperioden, men i udgangspunktet vil det være indenfor rammerne af forårssemesteret (februar –juli) 2020. 

 Ansøgning

Send en ansøgning, CV, karakterer, evt. anbefalinger til: sekretariatsleder Anne-Katrine.Olsen@ft.dk senest den 1. december 2019.

Print Friendly, PDF & Email