Aaja indbyder til nytårskur

Inuit Ataqatigiits folketingsmedlem Aaja Chemnitz Larsen, inviterer til nytårskur på Christiansborg den 15. januar kl. 17.00 – 18.30. Nytårskuren er et fælles samlingspunkt for borgere fra Grønland og med tilknytning til Grønland. Alle interesseret er velkomne.

Aaja Chemnitz Larsen har gjort det til en mærkesag, at åbne Christiansborgs døre op for borgere fra Grønland. Senest holdte hun i december et julearrangement for grønlandske hjemløse for at sætte politisk fokus på denne stigende gruppe.

Til nytårskuren inviteres alle interesserede borgere med relation til Grønland, herunder også de mange frivillige grønlandske kræfter i Danmark som gør en helt særlig indsats. En nytårskur holdes oftest for diplomatiet, som det sker både med Dronningens og Naalakkersuisuts nytårskur, men for Inuit Ataqatigiits folketingsmedlem er det vigtigt at have fokus på borgerne – de er nemlig det centrale, når der skabes politik og det er dem som mærker den førte politik. Kuren giver med andre ord et unikt indblik i både folkestyret og det arbejde Aaja Chemnitz Larsen, som repræsentant for Grønland, fører bag Christiansborgs mure.

Et nyt år byder på refleksioner over det forgangne år og spændte forventninger til det år der kommer. Inuit Ataqatigiits folketingsmedlem vil derfor også benytte anledningen til at dele tanker og visioner for 2020 og de kommende år: ”Det er vigtigt at invitere borgere ind bag kulissen og give dem et førstehåndsindblik i det arbejde vi laver. For mig er det en del af at føre politik i øjenhøjde og jeg ser frem til at dele vores politiske visioner for det kommende år” lyder det Aaja Chemnitz Larsen.

Inuit Ataqatigiit ønsker med nytårskuren at skabe samling og samhørighed blandt herboende grønlændere og borgere med relation til Grønland.

Under nytårskuren vil der blive budt på lidt godt til ganen og maven, ligesom at året vil blive sunget ind af Aavaat. Derudover vil der være en særlig musikalsk overraskelse, som folketingsmedlemmet glæder sig meget til at præsentere. Der er begrænsede pladser til nytårskuren. Det er gratis at deltage og tilmelding skal ske via billetto: https://billetto.dk/e/kalaallit-nunaat-folketingimi-ukiortaarsiorneq-2020-gronland-i-folketinget-nytarskur-2020-billetter-399381

Det er også muligt at læse mere om nytårskuren på Facebook via linket her: https://www.facebook.com/events/734571780380020/

del på de sociale medier

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin