Navigate / search

Engageret politisk konsulent søges til Inuit Ataqatigiit Folketingimi

Foto: Inuit Ataqatigiit Folketingimi

VIL DU VÆRE MED TIL AT SÆTTE GRØNLAND PÅ DAGSORDEN

Inuit Ataqatigiit søger en engageret politisk konsulent til et mindre, men aktivt partisekretariat i folketinget. Du vil blive en del af et team som arbejder med spændende og varierende arbejdsopgaver, hvor der er plads til kreativitet og faglig udfoldelse.
Vi har forskellige politiske indsatsområder omhandlende Grønland og Arktis og du vil som politisk konsulent komme helt tæt på magtens kerne på Christiansborg. Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af rådgivning af folketingsmedlemmet, research, analysearbejde og planlægning af events og rejser.

 

KVALIFIKATIONER
den rette profil til stillingen som politisk konsulent ved Inuit Ataqatigiits folketingssekretariat har kendskab til grønlandsk politik og samfundsforhold, er drevet af et stærkt politisk engagement og har en solid politisk forståelse. Du kan både arbejde selvstændigt og indgå i et tæt  samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere, folketingsmedlemmet og en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere. Du arbejder struktureret, sætter pris på høj kvalitet i udførelse af arbejdet, trives i en travl hverdag og kan mestre mange bolde i luften. Det er en væsentlig fordel, hvis du har erfaring med grønlandsk politik og samfundsforhold, og med skriftlig og mundtlig kommunikation. Vi forventer at du er ansvarsbevidst, initiativrig og opsøgende med gode samarbejdsevner og et godt humør, og er forberedt på rejseaktivitet i et vist omfang.

 

VI TILBYDER
Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads, hvor der bliver lyttet til gode idéer og hvor man som ansat har frihed til at påvirke de arbejdsopgaver der skal løses. Arbejdspladsen udgør et mindre folketingssekretariat på 6 personer. Til dagligt arbejder vi tæt sammen i løsningen af en bred række opgaver, hvorfor du også skal være indstillet på at være fleksibel i situationer, hvor en ekstra indsats er nødvendig. Vi har fokus på, at have en tryg og spændende arbejdsplads og udviklende arbejdsplads, hvor et godt fællesskab, medarbejderpleje og trivsel er i højsædet. Arbejdsstedet er Christiansborg, København. Lønnen vil svare til dine kvalifikationer. Der følger ikke personalebolig med til stillingen.

 

ANSØGNINGSend din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbevis og anbefalinger til Aaja Chemnitz Larsen på:
Aaja.Larsen@ft.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Aaja Chemnitz Larsen på telefon:
+45 61624667

Print Friendly, PDF & Email