Navigate / search

Aaja indbyder alle grønlændere i Danmark til nytårskur

 

Aaja Chemnitz Larsen, Inuit Ataqatigiit, inviterer samtlige grønlændere i Danmark til nytårskur på Christiansborg den 7 januar kl. 17.00 – 18.30. Nytårskuren er et nyt årligt fælles samlingspunkt for grønlændere i Danmark, med solidaritet og fællesskab som bindende elementer.

 

Alle grønlændere i Danmark er velkomne, når Aaja Chemnitz Larsen åbner Christiansborgs døre og inviterer alle interesserede landsmænd til nytårskur. Alle – høj som lav– er velkomne til at deltage. Aaja vil indlede nytårskuren med at byde velkommen, og dele refleksioner omkring hvad det forgangne år og ikke mindst 2019 byder på, for grønlændere i Danmark rent politisk. Under nytårskuren vil Aavaat underholde og der vil blive budt på lidt lækkert til ganen og maven.

 

Nytårskurens formål er at skabe samling og samhørighed blandt de grønlændere som bor i Danmark. Samtidig giver arrangementet anledning til, at grønlændere i Danmark får et indblik i folkestyret samt en viden om det arbejde Aaja Chemnitz Larsen, som repræsentant for Grønland, fører bag Christiansborgs mure.

 

Aaja Chemnitz Larsen mener det er vigtigt, at grønlændere i Danmark inviteres bag kulissen og bliver klogere på, hvad det betyder, at Grønland er repræsenteret i Folketinget. At møde folk i øjenhøjde, er en del af, at føre politik i øjenhøjde.

Tilmelding skal ske til naia@ft.dk senest torsdag den 3. januar 2019.

Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser til Nytårskuren, og at tilmelding vil foregå efter først- til-mølle princippet. Bemærk også at tilmeldingen kun er gældende, ved at skrive til ovenstående mailadresse, som vil blive bekræftet med information omkring adgangen til Christiansborg på dagen.

Print Friendly, PDF & Email